English     رسانه     کتابها     عکس     درباره     تماس    


بررسي پيام هاي ارتباطي


تالیف دکتر حسن رستمی و دکتر حمید ضیایی پرور
تهران 1388

ImageHandler.ashx.jpg
تعاريف و مفاهيم تحليل محتوا ، مراحل تحليل محتواي رسانه هاي مكتوب ، مراحل تحليل محتواي رسانه هاي شنيداري ، مراحل تحليل محتواي ديداري و تحليل محتواي وب سايتهاي اينترنتي 5 فصل این کتاب را تشکیل می دهند.
در مقدمه این کتاب آمده است: تحلیل محتوا یکی از مهمترین روش های تحقیق در علوم انسانی و اجتماعی است و کاربرد فراوانی در پژوهش های اجتماعی و به خصوص ارتباطات و رسانه ها دارد . رسانه های مختلف از جمله روزنامه ها و مجلات ، رادیو و تلویزیون ، وب سایتها و وبلاگهای اینترنتی بیشترین حجم اطلاعات و محتوا را منتشر می کنند و بررسی عینی و منظم این محتواها می تواند نتایج قابل توجهی برای محققان و پژوهشگران داشته باشد . آن طور که صاحب نظران علوم ارتباطات اجتماعی گفته اند « تحليل محتوایي، روشي پژوهشي است براي شرح و طبقه بندي نظام يافته محتواي ارتباطات بر حسب مقوله هايي که به طور معمول از پيش تعيين شده اند .» از نظر گاهی دیگر تحليل محتوا عبارت است از " روش پژوهشي براي توصيف عيني، منظم و کمي محتواي عيان ارتباطات جهت استنباط آن " .
کتاب حاضر تکنیک های عملی تحلیل محتوای رسانه های مختلف مکتوب ، صوتی ، تصویری و اینترنتی را با شیوه ای ساده و با تمرین های عملی و کاربردی آموزش می دهد . این کتاب حاصل سالها تجربه علمی و عملی مولفان در زمینه تدریس تکنیکهای تحلیل محتوای رسانه ها و انجام پژوهش های مبتنی بر تحلیل محتوا در رسانه های اینترنتی و به خصوص وبلاگها و وب سایتها برای مراکز تحقیقاتی متعدد کشور است .
گفتنی است کتاب بررسي پيام هاي ارتباطي در 94 صفحه با قیمت 2800 تومان و در تیراژ 2000 نسخه، توسط انتشارات سیمای شرق منتشر شده است

کتاب تدوين برنامه ايجاد رشته هاي جديد در زمينه فناوري هاي نوين در دانشگاه آزاد اسلامي


Copy of 2k.tif

نويسنده: حميد ضيايي پرور
با همكاري مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام
شابك : 978-964-223-164-5
مشخصات نشر: تهران ، دانشگاه آزاد اسلامي ، دفتر گسترش توليد علم ، 1388
شماره كتاب شناسي ملي :1678281
شمارگان : 1200 نسخه
قيمت : 3500 ريال
شماره تماس براي تهيه كتاب 22586210


کتاب تکنولوژي‌هاي کاربردي روابط عمومي الكترونيك(جلد 2 )


تکنولوژی ها2.tif

كتاب "تكنولوژي هاي كاربردي روابط عمومي الكترونيك 2" نوشته دكتر حميد ضيايي پرور با مقدمه دكتر محمد سلطاني فر توسط دبيرخانه دايمي همايش روابط عمومي الكترونيك منتشر شد.
در اين كتاب ، آخرين تكنولوژي‌هاي ارتباطي و اطلاعاتي و شيوه‌هاي به كارگيري آ‌ن‌ها در توسعه كمي و كيفي فعاليت‌هاي روابط عمومي‌ها به مديران و كارشناسان روابط عمومي معرفي شده‌اند.
شبكه‌هاي اجتماعي ، تلفن همراه ، چندرسانه‌يي‌ها ، موقعيت‌ياب‌ها ، زيرساخت‌هاي شبكه‌يي ، مديريت در روابط عمومي الكترونيك ، امداد رايانه‌يي ، نرم‌افزارهاي كاربردي و سياست فناوري 9 فصل اين كتاب را تشكيل مي‌دهند.در جلد اول اين كتاب ، تعدادي از تكنولوژي‌هاي كاربردي روابط عمومي الكترونيك شامل: فرايند ديجيتالي كردن روابط عمومي‌ها ، تكنولوژي‌هاي جمع‌آوري و پردازش اطلاعات ، تكنولوژي‌هاي نشر آنلاين ، روابط عمومي موبايل ، وب 2 ، تكنولوژي‌هاي الكترونيكي در روابط عمومي الكترونيك ، امنيت در روابط عمومي الكترونيك و نقشه راه تشريح شده بود.
"تكنولوژي هاي كاربردي روابط عمومي الكترونيك 2" در 328 صفحه با قيمت 5200 ريال منتشر شده است.
قيمت: ۵۲۰۰۰ ريال
تلفن:۸۸۹۲۲۷۸۲

کتاب تکنولوژي‌هاي کاربردي روابط عمومي الكترونيك ( جلد 1 )

eprtech.jpg

کتاب «تکنولوژي‌هاي کاربردي روابط عمومي الكترونيك» نوشته دكتر حمید ضیایي‌پرور و با مقدمه دکتر سیدوحید عقیلي منتشر شد. امروزه مطالعات بين رشته‌اي به خصوص در حوزه علوم اجتماعي و ارتباطات از اهميت فراواني در محافل علمي و آكادميك دنيا برخوردار شده است.
روابط عمومي يكي از حوزه‌هاي تخصصي ارتباطات اجتماعي است و علوم الكترونيك و حوزه‌هاي مشابه مانند سايبرنتيكس و حتي هوش مصنوعي مي‌تواند با علوم ارتباطات تركيب شود؛ اگر هنر و رسالت روابط عمومي را اقناع و ترغيب مخاطبان سازمان بدانيم و شبكه‌هاي ارتباطي را نيز تسهيل‌كننده ارتباط مخاطبان و سازمان‌ها بدانيم، از اين ديدگاه روابط عمومي الكترونيك مي‌تواند جايگاه مهمي داشته باشد و مسئوليت چنين رشته و مهارتي نيز بسيار سنگين است. در همين چارچوب آموزش كاربران و كارگزاران روابط عمومي در زمينه علوم الكترونيك نيز اهميت به‌سزايي دارد. اين كتاب دقيقا در همين حوزه يعني حوزه آموزش بين رشته‌اي قرار دارد.
اما اين كتاب را مي‌توان بدون شك در زمره كتاب‌هاي كاربردي دانست كه به نحوي شايسته مي‌تواند كاربران را با آخرين تكنولوژي‌هاي جمع‌آوري و پردازش اخبار، جمع‌آوري الكترونيكي اخبار، مفهوم وب و امنيت و چگونگي نوشتن در وب، اينترنت و اكسترانت و ديگر حوزه‌هاي مربوط به نشر الكترونيك در معناي عام آشنا كرده و نيز به طور خاص دست‌اندركاران روابط عمومي را آموزش داده و نحوه كار در حوزه روابط عمومي الكترونيك را به طور ملموس و با ذكر مثال و نمونه آشنا سازد
از جنبه‌هاي شاخص اين كتاب، نثر روان و محتواي كاربردي و مفيد آن است كه با ذكر مثال و نمونه‌هاي ملموس و عيني، استفاده آن را براي كاربران و دست‌اندركاران روابط عمومي الكترونيك بسيار جذاب و مفيد كرده است.
اين كتاب در هشت فصل تاليف و گردآوري شده و در نوع خود در حوزه تكنولوژي‌هاينوين ارتباطي كاربردي به طور عام و روابط عمومي الكترونيك به طور خاص در ادبيات موجود نشر و روابط عمومي الكترونيك كم‌نظير است.
«مفاهیم و مباني روابط عمومي الکترونیک»، «تکنولوژي‌هاي جمع‌آوري و پردازش اطلاعات»، «تکنولوژي‌هاي نشر آنلاین»، «روابط عمومي موبایل»، «وب 2»، «كاربرد تكنولوژي‌هاي الكترونيكي در روابط عمومي الكترونيك»، «امنیت در روابط عمومي الکترونیک» و «نقشه راه» فهرست سرفصل‌هاي اين كتاب هستند.
تکنولوژي‌هاي کاربردي روابط عمومي الكترونيك را دبيرخانه دايمي همايش روابط عمومي الكترونيك با همكاري انتشارات علمي و فرهنگي در 252 صفحه، شمارگان 3000 نسخه و بهاي 3800 تومان چاپ و منتشر كرده‌ است.

لوح فشرده تكنولوژي هاي كاربردي در روابط عمومي الكترونيك


لوح فشرده تكنولوژي هاي كاربردي در روابط عمومي الكترونيك


اين لوح شامل 15 سرفصل كاربردي در زمينه EPR است و هر سرفصل داراي يك كليپ مولتي مديا و يك متن فول تكست آموزشي و علمي و جمعا شامل 380 صفحه متن مي باشد .
اين لوح فشرده داراي قفل اينترنتي است و تنها براي كاربر قابل استفاده مي باشد
عناوين اصلي سرفصل ها عبارت است از :
1- تهیه خبرنامه الکترونیک در روابط عمومي الكترونيك Neswletters
2- ایجاد ایمیل و مدیریت آن و كاربرد ايميل در روابط عمومي الكترونيك Email
3- ارسال و دریافت ایمیل همراه پیوستهای اسنادی Attachments & Forwarding
4- الزامات راه اندازی وب سایت و كاربرد وب سايت در روابط عمومي الكترونيك Website & CMS
5- راه اندازی وبلاگ و مدیریت آن و كاربرد وبلاگ در روابط عمومي الكترونيك Weblogs
6- كاربرد آر اس اس ها و خبرخوانها در روابط عمومي الكترونيك RSS & News Readers
7- تکنیکها و امکانات موتورهای جستجو Search Engines
8- كاربرد پادکست ها در روابط عمومي الكترونيك Podcasting
9- کاربرد SMS در روابط عمومی الکترونیک
10- مهارتهاي نوشتن برای وب Writing For the Web
11- جمع آوری الکترونیکی اخبار در روابط عمومي الكترونيك Internet Cliping
12- روزنامه نگاری سایبر در روابط عمومي الكترونيك Cyber journalism
13- تبلیغات اینترنتی در روابط عمومي الكترونيك Internet Advertising
14- کاربردهای اینترنت برای روابط عمومی Internet For EPR
15- وب 2 Web2.0
قيمت اين لوح فشرده 165 هزار ريال مي باشد
براي تهيه آن مي توانيد با شماره تلفن هاي دبير خانه همايش روابط عمومي الكترونيك تماس بگيريد
88922783 – 88922782
آدرس سايت همايش :
http://e-pr.ir/Users/default.aspx


روزنامه نگاری سایبر




مجموعه مقالات
گردآورنده : حمید ضیایی پرور
ناشر : دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
تهران : 1385
صفحه‌آرا و نسخه‌پرداز: فاطمه آجرلو
نشانی: پونک، انتهای بزرگراه اشرفی اصفهانی، انتهای سیمون بولیوار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، ساختمان علوم انسانی ، طبقه چهارم، سایت دانشگاه، مرکز مطالعات سایبر ژورنالیسم.
برای تهیه کتاب می توانید به این آدرس ایمیل بزنید:
hziaiy@yahoo.co.uk

سایت اینترنتی: www.ertebatat.net
قیمت: 2000 تومان
مرکز پخش : کتابفروشی طبقه همکف ساختمان شماره یک دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
مشخصات و فهرست مقالات این کتاب بدین شرح است :
سایبر ژورنالیسم از نگاه 7 صاحب نظر ایرانی (حاجی محمد احمدی)
اتـاق خبـر آنـلايـن (عطاء الله ابطحی)
موقعیت روزنامه‌نگاری آنلاین در کشورهای اروپایی (پوران جلال زایی)
دانش نامه اينترنتي ويكي پديا (پریسا پیرایش)
تاریخچه 5 سال وبلاگ ایرانی ـ فارسی (شادی ضابط)
اينترنت: فضاي عمومي سياسي (احمد یحیایی ایله‌ای)
نظريه‌هاي تاثيرات رسانه‌ها بر سياست خارجي (محمد سلطانی فر)
ایران و تصاویر ماهواره‌ای گـوگـل (حمید ضیایی پرور)
سايبر تروريسم (حمید ضیایی پرور)
بررسی اسناد جهانی سازمان ملل درباره جامعه اطلاعاتی و آزادی اطلاعات (بی بی سادات اسماعیلی)
افق آموزش روزنامه‌نگاري؛ رو به فراترها (رها خرازی)
در مقدمه کتاب هم آمده است :
کتاب حاضر دومین مجموعه از کتابهای روزنامه‌نگاری سایبر است که توسط مرکز مطالعات سایبر ژورنالیسم دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات منتشر می‌شود. با وجودی که مباحث مرتبط با انواع جدید روزنامه‌نگاری در جهان در دانشگاهها و مراکز مطالعاتی و تحقیقاتی مختلف با حدت و شدت جریان دارد متاسفانه محافل علمی و آکادمیک ارتباطات در ایران به این موضوع کم توجه بوده و هیچ تلاشی در جهت شناخت این پدیده یا علم صورت نمی‌گیرد، به همین جهت ادبیات روزنامه‌نگاری سایبر در ایران بسیار فقیر است و کمتر محقق یا پژوهشگری تمایل به ورود به این عرصه را دارد، مرکز مطالعات سایبر ژورنالیسم دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان تنها مرکز تخصصی و مطالعاتی ایران که بر موضوع روزنامه‌نگاری سایبر متمرکز شده است یکی از مهمترین ماموریتها و وظایف خود را تالیف و تدوین متون مرتبط با این موضوع قرار داده است، تشویق، سفارش مقاله و جمع آوری آثار اساتید و متخصصان این رشته در زمینه موضوعات روزنامه نگای سایبر در تمام ابعاد آن، از جمله فعالیتهای این مرکز بوده که تا کنون منجر به انتشار 2 جلد کتاب، 5 نشست تخصصی و علمی، راه‌اندازی 2 وب سایت اینترنتی و تشکیل اولین بانک جامع سایبر ژورنالیسم در ایران شده است.
کتاب حاضر در واقع دومین کتاب از مجموعه مقالات سایبر ژورنالیسم است که تقدیم علاقمندان این رشته می‌شود. در این کتاب 10 مقاله و یک گزارش گنجانده شده است، دو مقاله ویژه در این کتاب به دو دانشجوی ایرانی مقیم فرانسه و سوئد سفارش داده شده است و این تعامل بین المللی می‌تواند در راه توسعه علم و دانش روزنامه‌نگاری سایبر کمک کند.
بدون شک نقایص و نارسایی‌های فراوانی در این مجموعه وجود دارد که مسئولیت همه آنها بر عهده این حقیر می‌باشد، و اگر قوتی در کتاب ملاحظه می‌شود مربوط به نویسندگان محترم مقالات می‌باشد.
در همین جا از همه شما می‌خواهم با ارایه مقالات ارزشمند خود به غنی‌تر شدن شماره‌های آینده این مجموعه از کتابها بیفزایید.
دی ماه 1385 ـ حمید ضیایی پرور


مطالعات سایبر ژورنالیسم


مجموعه مقالات
گردآورنده : حمید ضیایی پرور
ناشر : دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
تهران : 1385
مجموعه مقالات
گردآورنده : حمید ضیایی پرور
ناشر : دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
تهران : 1385
صفحه‌آرا و نسخه‌پرداز: فاطمه آجرلو
نشانی: پونک، انتهای بزرگراه اشرفی اصفهانی، انتهای سیمون بولیوار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، ساختمان علوم انسانی ، طبقه چهارم، سایت دانشگاه، مرکز مطالعات سایبر ژورنالیسم. برای تهیه کتاب می توانید به این آدرس ایمیل بزنید:
hziaiy@yahoo.co.uk
سایت اینترنتی: www.ertebatat.net قیمت: 2000 تومان
مرکز پخش : کتابفروشی طبقه همکف ساختمان شماره یک دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات



جنگ نرم (2)




جنگ نرم۲: ويژه جنگ رسانه اي، گردآوري و تدوين: حميد ضیایی پرور، انتشارات مؤسسة فرهنگي مطالعات و تحقيقات بين المللي ابرار معاصر تهران، 1383 و 303ص.

جنگ رسانه اي ازجمله مقولاتي است كه از مطرح شدن آن در سطح روابط بين الملل، زمان زيادي نمي گذرد. استفاده از رسانه ها براي تضعيف كشور هدف بهره گيري از توان و ظرفيت رسانه ها به منظور دفاع از منافع ملي، بنيادي ترين تعريف از جنگ رسانه اي است كه از جنگ هاي جديد و اصطلاحاً نرم (soft war) به شمار مي رود
كتاب جنگ نرم 2: ويژة جنگ رسانه اي»، ازجملة جديدترين كتاب هايي است كه در حوزة جنگ هاي رسانه اي و تبليغاتي، به علاقه مندان اين سلسله از مباحث تقديم مي شود. اين كتاب، شامل چهارفصل و يك بخش ضمايم» است كه در فصل نخست آن تحت عنوان تعاريف و مفاهيم جنگ رسانه اي»، عناصر و فنون تبليغات، جنگ جويان رسانه اي، جنگ و سانسور خبري، ديپلماسي رسانه اي در جهان و آمريكا، رسانه ها و نومحافظه كاران آمريكا مطرح شده اند.
در فصل دوم كه با عنوان بزارهاي جنگ رسانه اي» مشخص شده است، با راديوهاي بين المللي، تلويزيون هاي ماهواره اي، ماهواره ها و خبرگزاري ها آشنا مي شويم. بخشي از اين فصل، اشاره به جنگ پارازيت ها و جنگ تلويزيون ها دارو و البته قسمت قابل توجهي از آن هم، به معرفي تلويزيون هاي ماهواره اي اختصاص يافته است. امروزه ماهواره ها، بخش عمده اي از زيربناي ساختار ارتباطات و اطلاعات را شكل داده اند و تكنولوژي ماهواره اي، پيشتاز اطلاع رساني گسترده و عاملي قوي براي تغييرات و دگرگوني هاست. از ديگر بخش هاي شايان توجه اين فصل، چالش هاي رسانه هاي الكترونيكي مدرن هستند كه به اين ترتيب مطرح شده اند: 1. ظهور شيوة جديد اطلاع رساني متفاوت با شيوه هاي گذشته؛ 2. آگاهي آفرينيِ همراه با سلطه؛ 3. جهاني شدن فرهنگ(غربي)؛ 4. تغيير هويّت و ذهنيت؛ 5. افزايش نابرابري؛ 6. زمينه سازي مناسبات جديد؛ به اين معنا كه اينترنت و ارتباط با آن، امكان پيدايش انواع جديد كنش متقابل را مطرح مي كند؛ يعني در صفحات اينترنت، اجتماعات بالقوّه»اي شكل مي گيرد كه به نظر محققان، موفقيت آنها، عملاً نشانة زوال اجتماعات واقعي» انسان هاست.
در فصل سوم تحت عنوان كاربردهاي جنگ رسانه اي»، ضمن بيان سابقة عملكرد رسانه ها در جنگ، بين پوشش خبري جنگ اول خليج فارس- كه نمونه اي بارز از جنگ رسانه اي است- و پوشش جنگ دوم خليج فاس، مقايسه اي صورت گرفته است. بعد هم پروژه اي موسم به خبرنگران همراه» مطرح شده است؛ پروژه و به عبارتي پديده اي كه براساس آن، طبق يك طرحِ ازقبل برنامه ريزي شده، وزارت دفاع آمريكا، از ماه ها قبل از شروع جنگ، اقدام به گزينش و آموزش خبرنگاران خاصي از ميان رسانه هاي ارتباط جمعي كرد كه در طول جنگ هم در درون واحدهاي نظامي بودند. البته انتقادات صريح و محكمي هم به اين پروژه كه ناقص اصول حرفه اي رسانه اي است، شده است. ديگر عناوني مهم فصل سوم عبارتند از: تجهيزات پوشش رسانه اي جنگ، وبلاگ ها و جنگ، ساماندهي تظاهرات ضدّجنگ از طريق اينترنت، دستورالعمل هاي پنتاگون و كاخ سفيد (كه در جنگ مشترك آمريكا و انگليس با عراق، به CNN و خصوصاً خبرنگاران همراه ابلاغ مي شد)، جنگ ويتنام و جنگ رسانه ها، تروريسم رسانه اي.
همان طور كه سياستمداران و بازرگانان در دهكدة جهاني به تبليغات نياز دارند، تروريست ها نيز براي تبليغ كار خود، از رسانه ها استفاده مي كنند. هدف تروريسم، ايجاد تأثيري رواني در مقياسي بسيار وسيع تر از نتايج فيزيكي حادثة تروريستي است؛ هدفي كه فقط به كمك پوشش رسانه اي تحقق مي يابد. از همين روست كه تروريست ها، به ندرت مسئوليت اعمال خشونت آميز را منكر مي شوند.
عنوان فصل چهارم كتاب هم ايران و جنگ رسانه اي» است. در اين فصل، نويسنده ضمن توجه دادن به قدرت تأثيرگذاري بالاي راديو در مخاطبان به خصوصاً تأثير مهم آن در جنگ رسانه اي و سپس معرفي اجمالي مهم ترين راديوهاي فارسي زبان، جنگ رسانه اي مبتني بر راديوها را با گمان قوي، تنها بُعد جنگ رسانه اي غرب عليه ايران دانسته است؛ چيزي كه با ساده ترين ابزارها (يك راديوي موج كوتاه) و در تمام مدت 24ساعت شبانه روز در تمام مناطق، حتي در دورافتاده ترني روستاها و توسط تمامي قشرها، قابل شنود است. سپس نمونه اي از جنگ راديويي عليه ايران ذكر شده است و بعد هم معرفي تعدادي از تلويزيون هاي ماهاره آي فارسي زبان، كه عمدتاً در آمريكا مستقر هستند و اكثر آنها عليه نظام جمهوري اسلامي و هنجارهاي اجتماعي و رسمي، برنامه پخش مي كنند.
ديگر بخش هاي اين فصل عبارتند از: شبكة ITC ايراني، استفادة چندمنظوره از اينترنت و ماهواره، سايت هاي اينترنتي فارسي، مطبوعات و خبرگزاري ها، تأثير رسانه هاي الكترونيكي جديد بر ايران، اقدامات و توانمندي هاي ايران، استقبال مردم عراق از العالم، آسيب پذيري ساختار رسانه اي در ايران.
در بخش ضمايم كتاب هم، در قالب آمار و جدول ها مي توان به اطلاعات ذيل دست يافت: نخستين ماهواره ها، ارتباطات كابلي اروپا (برحسب خانواده ) سازمان هاي عمدة توزيع ماهواره اي اروپا، وضعيت ارتباطات كابلي و ماهواره اي اروپا در سال 1994، خدمات ماهواره اي رقمي (۱۹۹۷)، شبكه هاي جهاني ماهواره اي و مناطق پوشش آن، سيستم شماره گذاري كانال دريافت تلويزيون ماهواره اي. به نظر مي رسد كه اين كتاب توانسته است زواياي مبهم جنگ رسانه اي را- كه كمتر به طور علمي مورد بحث قرار گرفته اند- روشن كند و از آن جا كه بخش زيادي از مباحث كتاب، با شواهدي جديد همراه است (خصوصاً نمونه هايي از جنگ مشترك آمريكا و انگليس با عراق)، از جهت تقريب به ذهن، بسيار سودمند است و به درك راحت تر خواننده كمك مي كند.
جنگ نرم: ویژه جنگ رسانه ای پدیدآورنده: حمید ضیایی پرور (گردآورنده) ناشر: موسسه مطالعات و تحقیقات بین المللی ابرار معاصر تهران - 27 خرداد، 1387
قیمت: 49000 ریال

جنگ نرم: ویژه جنگ رایانه ای


9648680116.240.jpg
جنگ نرم: ویژه جنگ رایانه ای
پدیدآورنده: حمید ضیایی پرور (گردآورنده)
سارا جوادی (ویراستار)
ناشر: موسسه مطالعات و تحقیقات بین المللی ابرار معاصر تهران - 10 اردیبهشت، 1386
قیمت: 68000 ریال
مشخصات کتاب تعداد صفحه: 423
نشر: موسسه مطالعات و تحقیقات بین المللی ابرار معاصر تهران (10 اردیبهشت، 1386)
شابک: 964-8680-11-6
قطع کتاب: وزیری
وزن: 900 گرم
این کتاب پس از ارائه تعاریف جامعی از موضوع جنگ رایانه‌ای، به بررسی تکنیک‌های مورد استفاده در این نوع از نبرد نرم پرداخته و با ذکر مثال‌هایی از شیوه‌های بکار رفته در جنگ‌های رایانه‌ای، روش‌های پاسخگویی به ‌آن‌ها را مورد ارزیابی و تحلیل قرار می‌دهد. کتاب مذکور نخستین شماره از سلسله انتشارات موسسه تهران درخصوص مبحث کلیدی جنگ نرم می‌باشد.

اینترنت در ایران: بررسی کارکردهای مثبت و منفی اینترنت و وبلاگ در ایران


منبع: موسسه فرهنگی مطالعات و تحقیقات بین‌المللی ابرار معاصر تهران
تاریخ: ۷ شهریور ۱۳۸۴ , August 29 2005
نخست, 964-8680-98-1, ۴۲, تهران,
نویسنده (گان): ضیایی‌پرور، حمید تالیف؛
کدبازیابی: rs00020050108482909
چکیده: گسترش و همه‌گیر شدن استفاده از اینترنت در ایران و به تبع آن رشد بسیار سریع تعداد وبلاگ‌های ایرانی، نیاز به انجام پژوهش درخصوص تبعات سیاسی، امنیتی و فرهنگی این پدیده‌ها را بیش از پیش نمایان ساخته است. تحقیق حاضر با بررسی کارکردهای مختلف اینترنت و خصوصا وبلاگ، تلاش داشته تا به این نقیصه پاسخ گوید.
موضوع(ات): اینترنت - جنبه‌های سیاسی؛ تکنولوژی اطلاعات؛ ایران - امنیت ملی؛
زبان مدرک: فارسی
طبقه‌بندی: عادی
نوع مدرک: پژوهشهاى جهان

تصاویر ماهواره‌ای گوگل و چالش‌های امنیتی برای ایران


منبع: / موسسه فرهنگی مطالعات و تحقیقات بین‌المللی ابرار معاصر تهران
تاریخ: ۵ شهریور ۱۳۸۵ , August 27 2006
TISRI, 85/105/16, ۳۹, تهران,
نویسنده (گان): کاردان، عباس نظارت و تدوین؛ ضیایی‌پرور، حمید نظارت و تدوین؛
کدبازیابی: bl00020083111442215
چکیده: هم‌اکنون تکنولوژی‌های جدید همچون سیستم‌های ارتباطاتی از راه دور نظیر موبایل، سیستمهای جی‌پی‌اس (سیستم موقعیت‌یاب جهانی) GPS و نرم‌افزارهای اینترنتی گونانون نظیر گوگل ارت و زمین مجازی ام‌اس‌ان این امکان را به کاربران می‌دهد تا به راحتی به اطلاعاتی که پیش از این محرمانه و طبقه‌بندی محسوب می‌شد دسترسی داشته باشند. در این میان تروریست‌ها بیش از همه در جهت بهره‌گیری نادرست این امکانات هستند و نگرانی دولت‌ها نیز از همین امر نشات می‌گیرد. از این‌رو پژوهش حاضر درصدد است با ارائه شناختی از این سرویس‌ها به خواننده، پیامدهای امنیتی آنها برای جمهوری اسلامی ایران را مورد بررسی قرار دهد. موضوع(ات): گوگل – نقشه‌ها؛ گوگل ارت؛ نظام‌های اطلاعاتی جغرافیایی؛ شبکه‌های کامپیوتری – اقدامات تامینی؛ زبان مدرک: فارسی